27 februari

Den 2013-02-27, kl 08:26:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Godmorgon!
Min powerwalk blev en mil lång igår, haha... Men det var skönt. Dock började det göra ont i foten, och när jag kollade ner hade det blödit igenom hela skon... Och då hade jag en halvmil kvar typ, haha...
Anyway, Om en liten stund åker jag och mamma in till jobbet. Jag ska träna! Först ska jag köra i gymmet någon timme, sedan ska jag ha hela passalen för mig själv. Jag ska inte dansa den här gången, utan jag ska ha ett eget fyspass för mig själv med egen musik, matta, boll, vikter och springa intervaller.
Efter lunch tar jag en powerwalk hem till farmor och farfar. Farmor ska fixa mitt hår, så jag ska köpa med mig hårfärg också.
Ikväll bär det av hem till Jessica. Jag "sover" där, och inatt/tidigt i morgon bitti åker vi iväg till ULLARED! Haha vi har haft nedräkning i en månad nu! Kommer bli grymt, och jag kommer bli pank, haha...

Breakfast

Den 2013-02-26, kl 10:39:46
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Godmorgon!
Jag somnade redan vid elva igår, vilket jag gjort några dagar nu, haha så himla skönt! Nu har jag precis ätit en ordentlig frukost. Om en liten stund ska jag klä på mig och gå ut och ta en powerwalk/joggingtur i kylan!
När jag kommer in vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen. Jag tror att jag och mamma skulle åka skidor när hon kommer hem. Vi får se.
Ha en bra dag i alla fall!♥

Changes

Den 2013-02-25, kl 22:44:52
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej! Allt bra? Gårdagen bestod nästan bara av träning hela dagen! På förmiddagen blev det 6 km på längdskidor, och senare höll jag i mitt andra zumbapass (för personalen) och avslutade dagen med ett gympapass.
Idag var första dagen på sportlovet! Jag har mest varit hemma och tagit det lugnt! Tog en liten vilodag. Det här lovet kom precis när det behövdes! Så himla skönt att bara göra ingenting vissa dagar! Dock har jag storstädat HELA huset idag (vuxenpoäng, haha).
Har haft en myskväll framför massa gamla barnfilmer också.
 

Alltid

Den 2013-02-23, kl 22:18:10
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej!
Jag har äntligen sportlov! Det är så himla skönt att gå i grundskolan ibland! Underbart!
I fredags tog jag en promenad till gymmet (lite mer än 5 km) i converse och en tung väska över axeln. Haha aj.
Idag har jag hunnit med en powerwalk, ett styrkepass och åkt skidor. Jag har även hunnit med lite skolavbeten som ska skickas in. Nu ska jag fortsätta att ha myskväll framför tvn.
                             

Friluftsdag

Den 2013-02-21, kl 22:11:38
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Mobilbilder.
Hej! Det blev ändå en ganska mysig dag på Björnön. Det var jättefint väder, fast på slutet blev det läskigt kallt eftersom att vi stått stilla en längre stund och bara lyssnat.
Jag tog bussen hem och fixade lite gott mellis och har pluggat matte nu hela eftermiddagen. Det var en känsla jag inte känt på länge, jag tyckte att det var roligt! Jag har under en längre period inte alls lagt ner så mycket energi och tid på skolan som jag egentligen kanske brukar göra, men nu känns det som att jag är tillbaka. Känns jättebra!
I morgon är det matteprov som gäller, och efter skolan är det sportlov! Jätteskönt! Jag inviger mitt sportlov med att köra några timmar i gymmet i morgon eftermiddag!

Teater

Den 2013-02-21, kl 07:15:04
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Igår var det en otroligt seg och onödig dag i skolan. Vi hade nationella+självstudier.
Efter skolan tog jag bussen ner till stan, gick hem till Emil och sedan gick jag, Emil och Malin och mötte upp mamma och pappa. Vi käkade på kinarestaurang och gick på teater, mysigt!
Nu ska jag strax åka till skolan, det är utedag som gäller...!

21.32

Den 2013-02-19, kl 21:32:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Jag har inte alls hunnit med så mycket plugg som jag velat, men jag har mycket tid i morgon i skolan också. Det är självstudier+nationella som gäller i morgon.
Efter skolan åker jag ner på stan och går runt där en stund innan jag går hem till bror min. Senare det blir middag och teater med Emil, Malin, mamma och pappa. Kommer bli så himla mysigt!
                           

Starting over

Den 2013-02-19, kl 13:15:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej hopp!
Har ledig dag idag, vilket vore jätteskönt om det inte vore för att jag i stället har typ 1000 inlämningsuppgifter, och om jag hade börjat tidigare, i stället för att fixa ny bloggdesign... Men whatever.
Nu ska jag få i mig lite lunch innan allt plugg får ta över min dag.
Hoppas att ni får en roligare dag än mig!

Bilder från spa't

Den 2013-02-19, kl 13:10:15
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Lite dålig kvalité på bilderna, men riktigt mysigt var det!

Fun.

Den 2013-02-16, kl 21:43:12
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Tisdag: Hade en jättemysig ledig dag! Var på spa med bästis! Vi åt massa onyttigt och hade det allmänt bra!
Onsdag: Spenderade eftermiddagen efter skolan med Jonna och Thom här hemma. Plugg och musik!
Torsdag: Alla hjärtans dag-tema i skolan med Here 4 U. Jag stod i kafeterian hela dagen. På eftermiddagen umgicks jag med Mange och hans kompis.
Fredag&lördag: Tjejkväll med Jessica!
Klockan är inte ens tio och jag håller på att somna. Sov inte så mycket inatt, så jag ska nog tillåta mig själv att ta ännu en tidig lördagskväll.
 

Turkiet

Den 2013-02-12, kl 10:08:01
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
Igår fick jag ett samtal från jobbet att de vill ha med mig på en Turkietresa för att hålla i zumbapass! Fattar ni?! Få åka till Turkiet för att göra det man älskar! Jag började gråta av glädje när hon ringde, haha.
Vi åker i April.

12 februari

Den 2013-02-12, kl 10:06:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej/godmorgon!
Ledig från skolan idag, så himla skönt! Om ca en timme kommer pappa och hämtar mig. Vi åker och hämtar upp Jonna, och så ska jag och Jonna ha en helsag på spa! Vi köper med oss mat och så har vi köpt massor med godis osv. En hel dag med bara tjejsnack och bara ta det lugnt. Vi kommer antagligen att vara ensamma där.
Sedan jag bloggade sist har inte så mycket speciellt hänt förutom att jag nu haft mitt första zumbapass för folk. Det gick bra och det var verkligen jätteroligt! Kan inte fatta att jag JOBBAR med att dansa! Helt underbart!
Nu ska jag börja fixa och packa så att jag är klar när pappa kommer! Ha en fin dag!

Nationella

Den 2013-02-08, kl 11:20:33
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej!
Har precis haft nationella. Skrev en uppsats om skillnaden mellan att vara kille och tjej.
Nu återstår bara lunch och en ca 30 minuter kort mattelektion innan helg. Efter skolan tar jag bussen till gymmet igen och kör hårt! Igår körde jag så hårt att jag fick någon typ av mjölksyra i benen, hela jag typ skakde och att göra benövningar gick knappt. Idag ska de få sig en till ordentlig omgång!
              

Onsdag

Den 2013-02-06, kl 18:31:21
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej! Har haft nationella större delen av skoldagen, vilket gick bra. Efter skolan mötte jag upp Nelly på stan. Vi gick runt i massa affärer och åt lite här och där, haha.
Nu ska jag skriva klart hemtentan och sedan ta en så tidig kväll som möjligt. I morgon efter skolan tar jag bussen till gymmet och kör hårt!

God morgon

Den 2013-02-04, kl 07:20:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
                                   Den mysiga pyjamasen är min julklapp från finaste Jessica, tack bästa du!♥
Sticker snart iväg till skolan, där det inte händer något speciellt mer än Here 4 U möte och fysikläxförhör.
Efter skolan är jag med Jonna och klockan sex är det dans som gäller!
Hoppas att ni får en fin dag!

You don't know me

Den 2013-02-03, kl 21:03:00
Filed in Shopping&mode&outfits, Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Har haft en mysig dag på Erikslund med mamma. Dock var vi båda helt sjukt trötta på slutet, vi båda bara mumlade och orkade knappt gå, haha. Jag fick med mig dessa saker hem:
Jeans, ett fint natt"linne" och ett läppstift. Jag fick även med mig småsaker som lite mer smink, trosor osv.

Söndag

Den 2013-02-03, kl 08:13:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
Godmorgon på er!
Jag måste verkligen skärpa mig med bloggen. Det här blir ännu ett "sedan jag bloggade sist..." inlägg. Det blir sista på länge, hoppas jag! Ska försöka bättra mig.
Sedan jag bloggade sist har jag dansat, dansat, spelat badminton, träffat min saknade Jessica, kollat på innebandy i Tillberga, städat, pluggat osv.
Nu ligger jag i sängen och ska skriva på religion hemtentan. Senare idag ska jag till Erikslund med min fina mamma för lite shopping!
Kan inte få nog! Så jävla underbar!♥♥
Haha på första bilden ser det ut som att han kollar på min profilbild!