Isn't it crazy?

Den 2013-03-31, kl 20:33:37
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej babes! Någon vilodag som jag tänkt mig blev det inte. Jag fick för mig att jag skulle träna, så jag snörade på mig skorna och drog ut på en joggingtur, och sedan tränade jag ett pass här hemma efteråt. Städat och packat upp har jag också gjort.
I morgon ska jag ner på stan med min saknade bästis. Sedan på kvällen sover jag någostans i Irsta med massa härligt folk! Nu väntar en lugn kväll, ciao!

Home sweet home!

Den 2013-03-30, kl 23:16:30
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Nu är vi hemma! Har haft det jätteskönt, verkligen, men det är ändå lika skönt att komma hem!
Nu ska jag packa upp neccisären och fixa mig för att sova. Jag packar upp resten i morgon.
Annars då? Påsklov! Känns underbart, trots att jag har fullt upp! Jag ska träffa massa vänner vilket är jätteroligt, men jag måste också jobba massor vilket jag inte vet om jag kommer hinna så mycket. Det blir inte ett vilo lov kan jag garantera!
Just det, jag åker eventuellt till Tyskland om en vecka, ganska spontant. Jag kommer i så fall att ta Annas plats som utbyteselev. Det kan bli spännande...
 

Sälen

Den 2013-03-29, kl 17:30:25
Filed in | Kommentarer: 0

Hej!
Vi kom hit till Sälen igår vid lunch. Då tog vi direkt en tur på fjället på längdskidor, ca 1.5 mil på skidorna, det trodde jag aldrig att jag skulle säga, haha. Efter det bytte vi till slalomskidor. Jag har ju bara åkt snowboard tidigare, men det var riktigt kul med slalom också! Jag är tydligen lättlärd. Det har allt som allt bara tagit några timmar att lära mig åka ganska så bra. Idag har vi också åkt ungefär hälftenlängd och hälften i backen. Skönt! Nu sitter vi på after ski med livemusik och grejer! I morgon tror jag att jag ska åka med min vän Sandra som också är här i närheten!
Ska fortsätta ta vara på tiden, ha det bra!


27 mars

Den 2013-03-27, kl 09:26:13
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej! Igår i skolan klarade jag mig igenom ett nationellt prov och ett vanligt brov. Jag tror att båda gick ganska bra. När jag kom hem åt jag ett snabbt mellis innan jag snörade på mig skorna och stack ut på en joggingtur. Det var skönt, och det gick bättre än jag trodde. Den här gången tog jag den vända jag brukar ta, och det gick jättebra!
Nu sitter jag i skolan och måste rusa ner till so-lektionen. Ciao!
OJOJOJOJ vad seriös man kan vara...

25 mars

Den 2013-03-25, kl 21:51:35
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej på er! Efter en jobbig skoldag med en håltimme på fyra timmar spenderade jag min eftermiddag tillsammans med Marcus. Jag tog senare bussen till dansen. När jag kom dit var det tydligen inställt. Nu är jag i alla fall hemma och ska läsa igenom lite spanska innan jag somnar. Jag har prov i morgon eftersom att jag åker till Sälen på torsdag.
 

School

Den 2013-03-25, kl 07:45:00
Filed in Shopping&mode&outfits, Vardag&allmänt | Kommentarer: 0

I'm the one that really cares about you

Den 2013-03-24, kl 19:59:00
Filed in Frida | Kommentarer: 0
-Jag lyssnar inte riktigt på samma musik som de flesta andra i min ålder... Jag kan lyssna på pop och så, visst, men varmast om hjärtat ligger tung rock, Eminem och riktigt gamla låtar. Gamla rocklåtar från vääldigt många år sedan, underbart!
-Jag älskar juice.
-Jag byter lakan ca hela tiden. Älskar lakan, har hur många som helst haha...
-Jag går alltid i takt till musiken jag lyssnar på, vilket blir lite jobbigt ibland, men då byter jag bara låt.
-Jag nyser aldrig offentligt, haha tycker bara det är jobbigt...
-Jag är en övertänkare. Jag tänker på allt och inget och har ett krig i huvudet dagligen.
-Idag hittade jag ett presentkort på BikBok för 500:- som jag glömt bort att jag hade. Det var kul att hitta!

Fly the ocean in a silver plane

Den 2013-03-24, kl 19:47:29
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Vart tog helgen vägen?? Den kom ju nyss, och nu är det redan söndag kväll... Jag har i alla fall kollat på film hela förmiddagen. Sedan på eftermiddagen åkte vi och firade min kusin som idag fyller 18 år! Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska plugga lite spanska innan jag säger godnatt.
 

You wanna go for a run?

Den 2013-03-23, kl 22:09:00
Filed in Shopping&mode&outfits, Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Invigde min nya träningsjacka idag med en joggingtur! Det var riktigt skönt. Dock var det vissa ställen det fortfarande var is, och jag var tvungen att gå superförsiktigt, annars körde jag stenhårt. Det känns skönt att äntligen kunna gå UT och träna. Börjar bli ganska trött på att stå i ett svettingt gym med massa maskiner... Jag hann även med lite styrka när jag kom hem.
Älskar jackan, förresten. Trots att rosa inte riktigt är min färg egentligen... Jag är dock lite osäker över storleken, jag hade kunnat ta en storlek mindre, den känns lite stor, det syns på bilderna, men den är skön och det är det som är huvudsaken, right?

Earth hour

Den 2013-03-23, kl 22:06:42
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej! Jag har tänt massa ljus och släkt lampor i mitt rum. Dock brukar jag ha så här, så det är lika mysigt som vanligt. Jag blev precis av med min huvudvärk, och ska nu fortsätta kolla på film. Godnatt!♥

Slottet står på marken

Den 2013-03-20, kl 10:48:13
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Godmorgon! Varför snö igen?! Jag blev ju jätte glad att våren äntligen var på väg, men icke.
Jag stannade hemma igår också, och idag har jag ledig dag, vilket passade bra, så att jag fick en till vilodag.
Idag ska jag plugga massa och skriva en massa.
Hoppas att ni får en fin dag!
 

All I can do

Den 2013-03-18, kl 20:14:03
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Stannade hemma från skolan idag. Har bara pluggat och kollat på film. Jag städade även rummet lite snabbt. Nu sitter jag på golvet och är allmänt trött. Jag ska försöka somna i hyfsad tid.
Btw, sista bilden till höger; you get it? Min Eminem har en m&m tröja. Säg det högt om ni inte förstår.

Sjuk

Den 2013-03-17, kl 07:08:34
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej på er! Massor av förlåt att bloggen inte uppdaterats, men jag har inte haft tid, och har varit sjuk hela helgen. Jag kände mig inte så pigg i fredags, och i kvällen föll jag bara ihop på sängen här hemma. Låg stilla i sängen i flera timmar och kunde inte stå upp mer än en minut, och åt ingenting. Jag var sjuk hela dagen igår också, men känner mig piggare nu. Jag har bara kollat på massa barnfilmer de här dagarna, så mysigt, trots att jag mått så dåligt!

12e mars

Den 2013-03-12, kl 14:51:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej! Jag har inte hunnit blogga något sedan jag kom hem från Sälen, men nu har jag elevens val i skolan, och har egentligen inte tid, men slänger in ett snabbt inlägg.
Igår efter skolan tog jag bussen ner på stan tillsammans med Marcus, Jonna och Thom. Vi åkte ner för att fixa allt till idag när Thom fyller år, (GRATTIS!) och så åt jag och Marcus på Subway och bara pratade massa musik! Senare gick vi till dansen och tittade. Varken jag eller Jonna dansade.
 
Idag ska vi fira Thom med tårta och grejer!
Haha gulle!

Du är den vackraste jag vet

Den 2013-03-11, kl 17:12:48
Filed in | Kommentarer: 0


Sälen

Den 2013-03-08, kl 16:45:43
Filed in | Kommentarer: 1

Hej på er! Jag befinner mig just nu i Sälen, och det är därför jag inte uppdaterat bloggen. Jag är här med världens bästa vän Jonna. Vi åker inte skidor, utan vi har gett oss på att åka snowboard! Det är riktigt svårt, men när det går bra är det riktigt roligt! En mysig stuga har vi också! Fint väder, temperatur och underlag har vi också! Dock jag jag sjukt ont i kroppen på grund av träningsvärk... Men jag älskar det!
Vi är här tills på söndag, då återvänder vi till Västerås igen... Hoppas att ni kommer att ha det bra tills dess, så hörs vi mer då!


Han har ingen aning

Den 2013-03-05, kl 19:39:22
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej! Min dag har varit ganska upp och ner. Nu sitter jag och gör lite läxor med musik.
Igår var det först stan med bästis, och sedan dans. Det gick BRA för mig för en gångs skull. Det är då det är som allra roligast.
Nu ska jag fortsätta med skolarbeten! Hörs mer i morgon!

I would do anything for you

Den 2013-03-03, kl 20:24:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej!
Min söndagskväll har bestått av att ta hand om mig själv. Har tagit världens längsta dusch med olika hårinpackningar, ansiktsmasker osv. Nu sitter jag i ett nystädat rum med tända ljus, rena lakan, med massa nya småsaker i rummet också! Så lite kan göra så mycket! Älskar mitt rum! Den svarta hyllan ovanför sängen var t.ex helt kaos förut, och tv-bänken är nydekorerad! Jag bara stortrivs här inne! Lugna listan spelas i högtalarna också! Så mysigt!

Pluggdag

Den 2013-03-03, kl 10:53:30
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej/godmorgon!
Jag somnade riktigt tidigt igår, behövde verkligen sova ut.
Idag är en äkta pluggdag! Har massor av uppgifter att göra+prov att plugga till! Dock känns det som att jag har en huvudvärk på gång... Hoppas att ni får en bättre dag än mig!

#melfest

Den 2013-03-02, kl 17:54:57
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Jag och Elin har haft en jättemysig dag. Vi gick och köpte pizza, pratade massor, lyssnade på en massa musik, spelade in massa roliga småfilmer osv, så himla roligt att se henne igen!
I morgon har jag massor massor att göra. Jag måste fixa lite med städning, plugga och göra massa hemuppgifter+fixa med lite andra småsaker.
Nu väntar en myskväll med tacos framför melodifestivalen, andra chansen.
Här ser ni lite av onepiecen jag köpte i torsdags!

Notes to myself

Den 2013-03-02, kl 10:23:00
Filed in Frida, Tankar&bilder | Kommentarer: 0

Lördagendenandramarstvåtusentretton

Den 2013-03-02, kl 10:22:57
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Godmorgon!
Gårdagskvällen blev inte så lyckad. Vi skulle göra upp en eld men det gick inte så bra. Jag kom hem tidigare än tänkt, men det var roligt att träffa alla i alla fall.
Just nu håller jag på att städar, packar upp och undan allt från Ullared. Jag ska snart börja göra mig redo för att åka in mot stan. Jag ska in och träffa min saknade vän Elin. Vi ska gå och käka på en pizzeria och spendera dagen hemma hos henne och bara prata och skratta. Hoppas att ni får en fin dag, det kommer jag att få.

He's the reason

Den 2013-03-01, kl 17:09:20
Filed in Frida, Shopping&mode&outfits | Kommentarer: 0

Kvällens

Den 2013-03-01, kl 17:05:00
Filed in Frida, Shopping&mode&outfits, Vardag&allmänt | Kommentarer: 0

Jackan

Den 2013-03-01, kl 17:03:48
Filed in Shopping&mode&outfits | Kommentarer: 0
Den syns riktigt dåligt, men den är marinblå. Jag gjorde bilden svartvit för att den var så konstig, men ni får nöja er.

I found myself somewhere

Den 2013-03-01, kl 17:02:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0

Ullared

Den 2013-03-01, kl 17:00:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej på er!
På 2,5 dygn har jag nu sovit 5 timmar, men är ändå inte så trött och har hela kvällen framför mig!
På onsdagen på kvällen, efter jag fixat och klippt håret åkte jag i alla fall hem till Jessica, och vid tre på natten åkte vi mot Ullared. Efter sex timmars resa var vi framme och shoppade loss, och åkte hem vid åtta på kvällen igen. Jag kom hem hit vid tre någon gång, tror jag. Jag har i alla fall haft det jätte bra! Har spenderat vääääldigt mycket pengar, men jag är ptroligt nöjd med allt! Jag har dels köpt massa småsaker, smink osv, men har även fyndat en ordentlig sportjacka jag länge varit på jakt efter, en vårjacka och en onepiece. Ni kommer nog att få se bilder vartefter, men jag verkligen köpt hur mycket som helst, och bara bra saker! Jag har även köpt lite presenter till mina nära&kära.
Om några timmar åker jag in till Irsta. Jag ska spendera kvällen med ett helt gäng människor. Trevligt! Undrar hur trött jag kommer att vara när jag kommer hem, haha...
Här syns dock inte min onepiece, för den hade jag på mig, men ni får se den senare.