No update

Den 2013-05-25, kl 09:35:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
Hej på er! 
Igår var jag på badhuset med skolan och simmade, och min dator blev stulen. Är så himla arg! När ska människor lära sig skillnaden på DITT och MITT?! Hade hela mitt liv i bilder på den där datorn+massa skolarbeten. Dum som jag är har jag ju slarvat med att säkerhetskopiera, vilket känns jävligt surt nu... 
Nu vet ni i alla fall! Nu skriver jag på ipaden, annars kommer jag nog inte uppdatera så mycket framöver... 
Ha det bra!

What time can do

Den 2013-05-24, kl 07:48:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej! Om ett tag kommer jag börja blogga på nya bloggen, så därför är inte uppdateringen på topp här right now. Var ledig igår i alla fall, klarade mig igenom en mil med musik i öronen, på kvällen tog jag moppen in till Irsta och käkade med Jonna och Thom innan vi åkte till mig igen. Tog en tidig kväll, vilket behövdes, men är ändå trött som en (tänker) ... nån som är trött.
                            

Summerfeelings

Den 2013-05-20, kl 21:06:39
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0

Äkta sommartecken när man springer med shorts, och sitter utomhus och pluggar!

Like a fool, I trusted you

Den 2013-05-18, kl 20:55:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Har varken haft ork eller tid till att blogga. Men de senaste dagarna har till största delen bestått av träning. Jag skulle ha en vilodag idag, men det slutade med en springrunda på 8 km, och sedan massa styrka. Annars har jag ätit glass på Hälla med Marcus, jobbat, pluggat osv.
Nu väntar myskväll framför ESC, heja Robin!
 
(Jag kan redan nu avslöja att jag kommer att byta blogg inom en framtid, så jag lägger inte ner så mycket tid på denna just nu)

See you in new light

Den 2013-05-14, kl 20:49:35
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
       
Stress, press, måsten, förväntningar, hörhoppningar, jobbig magkänsla, förvirrad...
Mår inte på topp just nu. Är så stressad över skolan och i livet utanför skolan. Håll ut förfan!
Tar moppen till skolan i morgon och åker sedan hem och jobbar med inlämningsuppgifter x100.

I trusted you

Den 2013-05-12, kl 20:33:27
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej! Hur mår ni? Jag ligger och snackar i telefon och snorar. Jag har klarat mig igenom fyra timmar på jobbet bestående av dans med en påbörjad förkyldning. Sedan har jag jobbat i mitt framtida rum. Jag har fått så himla mycket gjort där ute under dessa lediga dagar. Igår klippte jag och Jonna oss på stan, och kvällen spenderades med henne, Thom och Marcus.
Nu taggar vi om till ännu en skolvecka! Längtar till sommarlov så himla mycket!
       

I'm the king of my life

Den 2013-05-11, kl 11:11:53
Filed in | Kommentarer: 0

Hej på er!
Mina senaste dagar har bestått av att agera snickare... Typ... Ute i "mitt framtida rum" har jag jobbat. Jag har rivit ut saker, lister, tapeter och ALLT! Snart är det dags att börja måla, fixa nytt tak osv. Kommer bli så himla mysigt där ute!
Just nu sitter jag hemma hos bästis och väntar på att hon ska komma ut ur duschen. Snart drar vi ner på stan!


8 maj

Den 2013-05-08, kl 21:19:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej snyggingar!
Vädret har levererat idag! Man har kunnat sitta ute i linne på rasterna. På eftermiddagen har jag haft möte på jobbet och pratat med en vererinär om kaninen.
Nu är det långhelg! Jag kommer att spendera dessa dagar med jobb och häng med bästis! En liten surprise kommer att ske på lördag. Men det får ni se då... Moahahahaha

Fri som en fågel

Den 2013-05-07, kl 19:32:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Riktig sommarvärme idag. Två nationella prov har avklarats och jobb i mitt snart nya rum. Nu väntar massa plugg och en kopp te. I morgon efter skolan ska jag prata med olika veterinärer och sedan på eftermiddagen har jag ett inbokat möte. Oj vad vuxen jag lät nu.
                                                                                    ♥

I'm ready

Den 2013-05-06, kl 22:19:08
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej hopp!
Min söndag spenderades med Mange. Vi tog det ganska lugnt förutom att vi nästan gick milen, haha. Annars snackade vi bara och kollade på film.
Idag är det måndag, vilket innebär skola igen. Vi i Here4U-gruppen var med och höll i en föreläsning på skolan, vilket blev väldigt lyckat! Efter skolan åkte jag in till stan med Anna, Mathilda och Saga. Klockan sex fick jag hoppa in och köra ett zumbapass i sista sekund. Ganska skönt ändå.
Nu sitter jag och pluggar inför nationella proven i matematik i morgon... GÄSP! Godnatt, klockan ringer tidigt i morgon...

4 maj

Den 2013-05-04, kl 22:50:56
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej hopp!
Denna dag har bestått av dans och min kusin Majas konfirmation. Jag har bäddat i ordning här ute i "mitt framtida rum" så jag inte behöver bli väckt av kaninen i morgin bitti. Det känns som att jag inte sovit ordentligt på över en vecka, så jag hoppas att det blir bättre inatt.
Nu ska jag slå på en film eller något och sedan sova. I morgon kommer Mange hit!
Godnatt babes!♥

Turkiet 2013

Den 2013-05-04, kl 22:50:32
Filed in Frida, Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Dessa bilder är oredigerade och slarvigt ihopsatta. Har kännt mig stressad över att lägga upp massa bilder, men nu får det helt enkelt bli dåligt.

You are 2748 km away from me

Den 2013-05-03, kl 22:37:40
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
Nämen hej bloggen! Det var över en vecka sedan jag skrev, men ni är kvar ändå underbara ni!
Jag har haft en helt och hållet underbar vecka i varma Turkiet! Dans, shopping, sol och bad har min vecka bestått av, och så var det ca 40 grader i SKUGGAN! Nästan lite för varmt. Bra har det som sagt (skrivet?) haft det, förutom på slutet, jobbigt att lämna stället osv...
Jag fixar ett inlägg med massor med bilder i morgon!
Idag var jag tillbaka till skolan igen. Det har varit en av de jobbigaste dagarna på länge pga olika anledningar som jag tänker hålla för mig själv.
Efter skolan behövde jag verkligen prata med någon, så jag träffade Elin en sväng innan jobbet. Min fina, får mig alltid att skratta när jag egentligen bara vill gråta oavbrutet. ♥
Kvällen avslutades med zumba och en mysig middag med mor och far.
Bild 1:Jag kan säga att hålet i byxorna har jag fixat fram under denna jobbiga dag i brist på annat att göra.
Bild 2: Elin var hundvakt åt världens sötaste Sally!