♥There you go again making me love you...♣

Den 2012-09-30, kl 11:47:00
Filed in Tankar&bilder | Kommentarer: 3
You are stuck on me like a tatoo.

30 september

Den 2012-09-30, kl 11:45:02
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 2
Hej! Jag har legat och slappat framför Pretty Little Liars hela morgonen, och nu sitter jag framför skolböckerna, igen, där jag kommer att spendera resten av min dag.
 

Lördagsmys

Den 2012-09-29, kl 21:49:07
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 3
Jag börjar bli förkyld. Igen. Idag har jag hela dagen suttit och lyssnat på musik, gosat med kaninen och PLUGGAT!! Nu har jag en efterlängtad myskväll med varm choklad och nyttigt gott och Pretty Little Liars!
 

End of story.

Den 2012-09-28, kl 20:27:02
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej! Dansen gick skitdåligt. Fick jobbig hosta så jag inte kunde koncentrera mig alls, och inget gick som jag ville. Men nu sitter jag hemma med spanskaböckerna, en stor skål med popcorn, dricka och vatten i högsta hugg och ska plugga och glo på PLL (pretty little liars). Hoppas att ni får en fin kväll!

28 september

Den 2012-09-28, kl 09:00:20
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 2
Godmorgon! Jessica ligger och sover, och jag lyssnar på musik. Vaknar hon inte snart sätter jag väl på en film eller något. Jag skulle även behöva plugga. Idag när Jessica dragit hem ska jag träna, städa, och senare tar jag moppen in till dansen (den andra dansen, terminstart).
Bästa du!♥
 

Girlsnight

Den 2012-09-27, kl 19:17:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
 
Hej!
Förlåt att jag inte har bloggat, men idag var det Here 4 U sak, så jag hade typ en riktig lektion. Jag och Jessica tog i alla fall efter skolan en fika på stan och gick i lite affärer. Sedan köpte vi med oss donken hem och gick in på maxi och köpte glass och så. Nu ska vi ha riktig tjejkväll och skratta och snacka hela kvällen, natten och morgonen, haha!
Bild från ganska precis ett år sedan, min lilla höstfotografering. Shit vad länge sedan! Shit vad allt har förändrats! Men jag säger som Linnea Henriksson; Jag är lyckligare nu!
 

It's gonna take a lot to drag me away from you

Den 2012-09-26, kl 07:53:52
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
Kul att vara i skolan när man börjar om lite mindre än en timme. Vi ska ha gymnasieinfo på morgonen, så börjar halv nio. Jag kunde ha tagit moppen, men nej. Dels regnar det och så ska jag möta upp Jessica om en stund.
Efter skolan tar jag bussen hem och stänar och pluggar!
 

Maybe that's the problem

Den 2012-09-25, kl 20:15:37
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
Hej. Min statistik på bloggen har höjts, vilket är jätteroligt, verkligen!
Efter skolan fixade jag, mamma och pappa en sak, och åkte sedan hem. Jag har städat, och har precis
druckit varm choklad. Nu ska jag borsta tänderna och ta en tidig kväll. Godnatt fina ni!♥

All these feelings

Den 2012-09-24, kl 20:50:50
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
Jag och Jonna försökte efter skolan fixa praoplats, men det gick inte så bra. Sedan mötte vi upp Thom på stan, och så träffade jag John. Vi fyra gick runt lite på stan, och sedan var det dans som gällde, tog i så jag var så sjukt lökig efteråt. Nu ska jag försöka skriva lite hemkunskap.
Gud vad jag älskar hösten, lätt min favoritårstid. ♥

Klöver två ♣

Den 2012-09-23, kl 14:27:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 2
♣♣ -It's gotta mean something... ♣♣

Will you remember?

Den 2012-09-23, kl 14:25:28
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej. Har haft en jättemysig helg, förutom ungefär en halvtimma igår kväll, fyfan... Jag tänker inte skriva vad som hände här, så om ni vill veta får ni fråga mig... Jag sov ju i alla fall hemma hos Jonna inatt. Vi var med Marcus och Thom. Jag och Marcus flummade som glaningar. Nu ska jag plugga fysik, och kanske något mer ämne, och sedan sätter jag i hörlurarna i öronen och drar ut och rör på mig.

22 september

Den 2012-09-22, kl 11:18:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej! Igår efter skolan åkte jag och Jonna till donken och käkade, sedan raggade vi praoplats. På tjejkvällen igår var det jättemysig. Vi åt suschi, kollade på film och hade tjejsnack.
Jag har suttit och sjungit hela morgonen, och nu ska jag städa lite och packa, även plugga lite. När jag ätit lunch och så tar jag moppen in till Jonna och sover hos henne inatt. Vad vi hittar på vet man aldrig, men något tråkigt blir det aldrig, i alla fall!
Två bilder från igår kväll.

When I see your face, I don't wanna change a thing...

Den 2012-09-21, kl 11:15:05
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 2
Hej. Sitter just nu i skolan med mina kära vänner, och ska snart ha biologi. Vi har ingen lunch och slutar tidigare, och så måste jag vänta på Jonna.

Plugg

Den 2012-09-20, kl 17:56:40
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Det var riktigt kallt i morse, så jag tog inte moppen till skolan. Jag tog bussen hem, och har precis tjockat i mig mellis. Nu sitter jag i soffan med MTV på och pluggar fysik. Min helg kommer att bli grym. I morgon efter skolan tror jag att jag ska va med Jonna, sedan är det tjejkväll hos Josefin med härliga brudar, men först susci på stan. På lördag vet jag inte vad som händer, jag och Jonna ska i alla fall va med massa folk och ha tjejkväll och grejer och så sover jag hos henne till söndag. Ska även försöka plugga lite mellan allt också. Nej, nu måste jag sluta skriva, och börja plugga om ljus...
 

En sväng på stan efter skolan.

Den 2012-09-19, kl 19:58:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Efter skolan tog jag och Jessica bussen ner på stan. Vi tog en fika, pratade och gick runt i lite affärer. Jag fick med mig  den militärmänstrade tröjan och kängorna. Riktigt nöjd! I morgon tar jag moppen (!!!) till skolan, och sedan tar jag och Jonna bussen till Hälla och försöker fixa praoplats, och sedan åker jag hem och pluggar.

That boy...

Den 2012-09-19, kl 09:20:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
 ...is just so amazing!

Ohyeah

Den 2012-09-18, kl 20:28:00
Filed in Frida | Kommentarer: 0



I have a heart, and I also have a brain

Den 2012-09-18, kl 20:25:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej. Sitter nu i sängen och tittar på x-factor och ska ta en tidig kväll. Jag ska bara läsa igenom matten som det är diagnos på på fredag som kommer gå extremt dåligt för min del. I morgon är det stan med Jessica och Sandra som gäller efter skolan. Godnatt! ♥

18 september 2012

Den 2012-09-18, kl 06:44:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Godmorgon! Igår var jag med Jonna, Thom och Marcus innan jag och Jonna åkte till dansen. Dansen var jobbig men galet rolig. När jag kom hem och var helt slut tog jag de sista krafterna och stack ut och sprang ca 4 km. Nu ligger jag i sängen alldelles nyvaken. Jag slutar runt klockan 4 idag, och efter skolan tar jag bussen till gymmet!
 

This is what I'm made of

Den 2012-09-16, kl 16:04:11
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej. Helgen har varit grymt rolig, har mest varit med Jonna, Thom, Marcus och Emma. I fredags efter jag och Jonna flummat hela dagen var vi på gården och skolgården hela kvällen, och igår testade jag först på amerikansk fotboll innan jag träffade alla igen, vi glodde på film hos Emma vi drog till församlingshemmet som var stängt, så vi hängde med en jäkla massa folk utanför macken. Idag kom pappa och hämtade mig, sen tog vi mopparna in till Irsta, där jag mötte på Thom och Marcus. Men nu ska jag glo på Pretty Little Liars och städa lite. Ikväll när det blivit mörkt drar jag ut och springer, och i morgon är det dans. 
My weekend. 
 

Irstalunken 2012

Den 2012-09-14, kl 11:48:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
iPhone-bilder.
LERIGT! Satan vad vi blev leriga! Jag sprang tillsammans med Lovisa och Nelly, vi sprang mest, men jag är ju typ förkyld så vi var tvungna att stanna ibland, kunde knappt andas och var så jäkla snorig, haha härligt... De där skorna ska jag ha på mig i morgon på amerikanska fotbollen också... 
Nu sitter jag hemma hos Jonna och äter varma macor-chips. Skitgoda ju! Resten av dagen och kvällen kommer att spenderas med Jonna också och så kanske vi skulle träffa lite mer trevligt folk. 

Nobody knows

Den 2012-09-14, kl 06:38:07
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
Hej. Jag och pappa tog en tur på ca 3 mil igår. Sedan när jag kom hem käkade vi lite, sedan drog jag ut och träffade Mange. Idag är det Irtsalunken (9 km långt "lopp" på skolan). Jag och Lovisa ska springa/powerwalka, men det blir nog mest powerwalk. Efter lunken ska jag va med Jonna, som jag kommer vara med hela helgen då jag ska bo hos mina kusiner inne i Irtsa i helgen. 

Haha, Maraboo!
Min är den svarta och fina, haha... 

What I've done

Den 2012-09-13, kl 07:59:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Godmorgon! Sitter nu i skolan och taggar spanska som första lektion. Igår åkte jag och Amalia ner på stan, hon va sååå nära att fixa slutprovet! Idag tar jag bussen hem för en gångs skull. Jag och pappa ska ut och köra moppe. Han har köpt en "ny" moppe från 70-talet typ... Skitful, fast lite cool på något sätt... 

Jag vill träna! Men jag är ju typ förkyld, så jag måste vänta några dagar till... Men i morgon är det Irstalunken, och på lördag ska jag spela american football. Grymt!

Jag är lyckligare nu!

Den 2012-09-11, kl 19:38:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
Hej. Efter en jobbig skoldag tog jag och Amalia bussen ner till trafikskolan. (se i inlägget under att jag är klar med allt!) Nu är jag hemma och ska skriva klart en engelskauppgift och fira med choklad!! I morgon åker jag och Amalia ner till stan igen och går till trafikskolan igen, och sedan lite affärer och så. 
Förresten, i helgen ska jag bo inne i Irsta, och va med min fina vän Jonna hela helgen, och på lördagen ska jag åka och test-träna amerikansk fotboll! Ska bli galet kul! Jag älskar mitt liv just nu! Mår bra, och har det bra! 
 

Jag klarade det!

Den 2012-09-11, kl 19:36:14
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
Jag klarade slutprovet på första försöket! SÅÅÅÅÅ GLAAAAD!!! JAG HAR MOPPEKORTET!!! (Okej, själva kortet får jag om några dagar) men jag är klar med alla pärmar och allt! 

Fight for me.

Den 2012-09-10, kl 20:33:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej. Efter skolan åkte jag och Jonna ner på stan. Jag skrev nere på trafikskolan, är SÅ nära på att bara behöva göra slutprovet nu! Sedan tog vi en jättemysig fika på Espresso House. Sedan var det dans, som var jobbigt som satan med en förkyldning, men riktigt roligt ändå! Nu har jag käkat och duschat och ska plugga moppe tills i morgon när jag ska ner igen. Nu jäklar! Snart får ni akte er från vägarna! 

Run from them, with no direction

Den 2012-09-09, kl 16:25:11
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej. Ungefär såhär har jag suttit under hela dagen idag. Jag har ny design som ni ser, är riktigt nöjd! Nu kommer jag inte ändra mer än lite bilder hit och dit på länge! Trivs jättebra med den här designen och känner att jag verkligen lyckats efter några timmars slit! Nu ska jag slå på ett avsnitt av Pretty Little Liars. 

Fri

Den 2012-09-09, kl 11:53:11
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
Hej. Igår kväll fixade jag och mamma mitt hår, och sedan hade jag myskväll i ett nystädat rum och tända ljus och Pretty Little Liars. Emil, Malin och morfar kom till oss för ett tag sedan, de och mamma är ute och plockar svamp och jag klädde upp mig lite och gick ut och tog lite bilder, vilket känns i halsen nu då de kläderna inte var tjocka. 
Jag ska försöka att fixa ihop en ny design under dagen. 
Okej detta blev ett väldigt osammanhängande inlägg, men det är ni väll vana vid? 
Btw, vad tycks om min dipdye? 
 

Do something or nothing.

Den 2012-09-08, kl 11:21:58
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej. Jag och mamma fikade och pratade om allt mellan himmel och jord, och sedan gick vi runt i affärerna som inte hade mycket att ha. Fick med mig örhängen och en svart halsduk hem, i alla fall. Förkyldningen känns lite bättre, men är ganska trött. Har glott på lite film nu på morgonen och ska nu sätta igång med städning. Duntäcket bäddas i med rena lakan nu, skönt! 

Life is good

Den 2012-09-07, kl 15:53:00
Filed in | Kommentarer: 1

Efter skolan tog jag, Jessica och Emma bussen till Hälla och käkade donken och gick runt på toysrus och hade allmänt kul. Nu sitter jag på mammas jobb. Hon slutar snart, då ska vi till Erikslund.


I would walk 500 miles, and I would walk 500 more

Den 2012-09-07, kl 07:49:47
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej. Idag kommer en gubbe och föreläser för oss om sitt liv, han var med och överlevde andra världskriget med koncentrationsläger och allt. Vi slutar tidigt, så då åker jag till mammas jobb och sitter där tills hon slutar, och sedan drar vi på Erikslund. Om ett tag åker vi, så ska jag möta upp Jessica och köpa halstabletter, sjukling... 
Vi kör på mjukiskläder en dag som denne! 

Why am I waisting my time on just waiting?

Den 2012-09-06, kl 22:09:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Har haft en jättemysig dag på stan med fina Jessica, med tjejsnack, skratt, fika och shopping! Fick med mig ett par inte så billiga men bra härlurar, en tröja, en mössa, hårfärg och två kassaböcker. 
I morgon slutar jag klockan ett, då åker jag till mammas jobb, och sedan tar vi en sväng på Erikslund. Emil och Malin kanske också skulle hänga på. På kvällen ska vi fixa mitt hår och ha myskväll. 

You hurt me without knowing it...

Den 2012-09-06, kl 13:35:19
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
-Story of my life, typ..-

Hej! Sitter i skolan nu, slutade typ två timmar tidigare. Dock måste jag vänta på Jessica, så vi missar bussen, och får vänta på den, men jag klagar inte! Spanskaprovet gick skit, tror jag, får ta igen det nästa prov... 
Annars då? Förvirrad, vill bara ha ett rakt svar för en gång i livet... 


You came, and you left?

Den 2012-09-05, kl 16:55:29
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej. Hinner bara skriva ett snabbt inlägg. Vi slutade vid tolv, fast hade fotografering vid ett, och bussen gick ett, och nästa buss gick inte förrän vid tre... Så min snälla farmor kom och hämtade mig. Vi tog en sväng på stan med fika och så. Nu är jag precis hemkommen och har bytt om till mjukisbyxor och är redo att drunkna i spanskaböckerna, har prov redan i morgon bitti. I morgon drar jag ner på stan med min fina vän Jessica. Vi hörs mer då! 
 

"Nu kan du få mig så lätt" -Håkan Hellström

Den 2012-09-04, kl 18:45:45
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej. Kommit hem från skolan och trafikskolan nu, ska dra ut på en powerwalk eller joggingtur, vi får se. Resten av min vecka kommer se ut ungefär så här: 
Ons: Skola, plugga, springa.
Tor: Skola, stan med Jessica.
Fre: Kort skoldag, gymmet, Erikslund med min fina mamma. 
Lör&sön: Inga planer än. 

Missing ya!

Den 2012-09-03, kl 21:02:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Efter skolan åkte jag och Jonna ner på stan med Viktor och skrev moppepärmar på trafikskolan. Sedan åt jag och Jonna på Subway, och gick sedan vidare till dansen. Grymt kul, skulle kunna dansa flera timmar! I morgon efter skolan tar jag bussen ner till trafikskolan och skriver igen, är trött på det där stället nu, nu jävlar ska jag åka ner typ varje dag tills jag har det där fucking förarbeviset!!! 



You are giving me all these mixed signales...

Den 2012-09-02, kl 22:08:50
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Tog en skön springtur, strechade och har precis tagit en dusch, och ska försöka sova nu, godnatt! 

They wouldn't understand

Den 2012-09-02, kl 17:05:58
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Har haft en ensam dag hemma, och har bara legat på soffan och slappat framför tvn, datorn och spanskaböckerna. Ikväll drar jag ut och springer, efter åtta någon gång är lagom! 

Kunde du inte tänkt på det lite tidigare?

Den 2012-09-01, kl 21:18:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Tog en spontan springtur vid halv nio. Att springa på kvällen är det bästa som finns! Jag sprang ca 5 km. 
Nu ska jag stretcha, ta en dusch, slå på någon film, och sedan sova. Godnatt fina läsare! 

1a september

Den 2012-09-01, kl 21:15:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
1a september. Den här månaden för ett år sedan började jag blogga på den här bloggen. Jag har allt som allt bloggat i snart fyra år. Jag vet att bloggen de senaste veckorna inte hållt sig så uppdaterad, men jag fortfarande ett gäng som klickar in här varje dag. Tack! Jag tycker att det är jätteroligt att blogga, och av någon konstig anledning mår jag bra av att blogga på något sätt, och det är tack vare er bloggen är kvar. Så ett stort Tack!♥

Beväpna dig med vingar

Den 2012-09-01, kl 12:02:03
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Igår på kvällen hade vi en stor fet kräftskiva här hemma med runt 20 grannar, och idag är en pluggdag. Nu ska jag bara göra rent kaninens bur, plocka upp lite grejor från golvet, sedan sätta igång med spanskböckerna!