Som en elektrisk chock genom skelettet

Den 2012-10-31, kl 19:03:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Jag tömde mitt rum på ALLT (inkl. väggklocka, lamopr osv), och vädrade rummet ordentligt innan jag satte igång med städningen ordentligt. Jag har inte alls hunnit med det jag tänkt mig, jag blev klar för inte så länge sedan. Nu har jag duschat och ska sätta igång att plugga. Jag har mattediagnos, svenska bokrecention, hemkunskaprecetion och ett stort spanskaprov första veckan efter lovet. Rolig halloween. Hoppas att ni har det roligare! Ha en fin kväll!♥

Onsdag den sista oktober.

Den 2012-10-31, kl 08:51:20
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Godmorgon! Idag är det haloween! Jag skulle egentligen ha sovit hos Jessica och haft skräckfilms-marathon, men det blev inte så.
Jag ska strax pallra mig upp ur sängen, och sätta igång med allt. Idag ska jag hinna med att städa rummet på djupet, och en del av huset, träna, plugga, läsa och fixa en grej. Hoppas att ni får en fin onsdag!

You leave with the tide

Den 2012-10-30, kl 19:33:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Om ni har läst min presentation i menyn vet ni redan att jag har en stor kärlek till Robert Pattinson som ni ser här ovan också på den andra och tredje bilden.

Ljusslinga

Den 2012-10-30, kl 18:10:30
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Jag kommer aldrig att lämna mitt rum. Så mysigt! Och så har jag bra musik på. Mysfaktorn är på max, och så mår jag bättre än jag någonsin gjort!

Jag har nog aldrig mått så bra som jag gör just nu.

Den 2012-10-30, kl 18:08:55
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Finaste du.♥
Det var inget på Carlforska så Jonna åkte hem och jag tog bussen hem till farmor och farfar och hälsade på dem. Sedan skjutsade farmor in mig till stan där jag mötte upp Jessica. Vi har haft en jättemysig dag. Vi har lunchat, fikat, shoppat och skrattat. På vägen hem åkte vi med mamma och köpte lite grejor. Bl.a en ny matta och en ljusslinga till mitt rum. Såå mysigt, kommer aldrig mer vilja lämna mitt rum!
 

Tisdag 30 oktober

Den 2012-10-30, kl 07:08:43
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
Godmorgon! Om några minuter åker jag in till Jonna. Vi ska på andra dagen av prova-på-dagarna på Carlforska. Efter det möter jag upp Jessica för en mysig dag på stan. Hoppas att ni får en fin dag!♥

Tre saker

Den 2012-10-29, kl 19:17:00
Filed in Frida | Kommentarer: 0
Tre saker jag inte förstår mig på:
-Ordet bitchblick. Jag kommer ihåg att jag använde det förut, men egentligen, vad betyder det? Vad är det egentligen? Samma sak som mördarblick? Att man tittar kritiskt på någon från topp till tå?
-Djurmisshandel. Det är det värsta jag vet. Det finns mycket hemskt i världen, men djurmisshandel överträffar allt. Jag förstår inte hur en människa kan sjunka så lågt.
-Hur för varje dag, ingenting förändras, men med tiden förändras allt...
Tre saker jag gör just nu:
-Bloggar.
-Lyssnar på musik.
-Mår bättre än jag gjort på länge. Jag mår bra.
Tre saker om mig:
-Jag undviker alltid a-brunnar på gator. Går någon på en får jag panik och måste slå den tre gånger på ryggen.
-Jag älskar tropisk-frukt-juice.
-Jag är en sådan person med dåligt självfortroende. Men det ska jag ändra på. Jag jobbar på det, och blir starkare och säkrare för varje dag som går.



We live half in the daytime

Den 2012-10-29, kl 19:17:00
Filed in Tankar&bilder | Kommentarer: 1
 

Shopping

Den 2012-10-29, kl 18:54:39
Filed in Shopping&mode&outfits | Kommentarer: 0
Stickad tröja-H&M 149:-
Trasiga jeans-Gina Tricot 399:-

29 oktober

Den 2012-10-29, kl 18:45:56
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Efter besöket på Carlforska gymnasiet har jag nu bestämt mig för att inte gå estetiska programmet, men jag ska gå samhäll är jag ganska säker på. Jag har vetat att jag ska gå samhäll ett tag, men på senaste tiden har mina tankar vandrat runt helt fritt. Tänk om man skulle bli typ, bagare? Kock? Jobba med djur? Läkare? Panik! Valet närmar sig ju...
I alla fall så mötte jag upp min mor och bror på stan för att luncha och gå runt i lite affärer. Jag lyckades spendera en hel del pengar, och så ska jag ner på stan med fina Jessica i morgon också. Pengarna bara försvinner.
 

Söndag kväll

Den 2012-10-28, kl 21:14:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 2
Trots att det är höstlov har jag klockan på ringning både i morgon och på tisdag. Jag, Jonna och Thom ska åka och hälsa på Carlforska gymnasiet på någon typ av prova på dagar. Det kommer nog ta emot att gå upp tidigt i morgon bitti, så ska försöka somna i hyfsad tid.
Godnatt!♥

I'm better than ever before.

Den 2012-10-28, kl 21:00:31
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0

Ny design

Den 2012-10-28, kl 20:49:05
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Äntligen är den färdig! Jag är faktiskt riktigt nöjd! Alla bilder i headern har jag tagit förutom bilden högst upp till höger. Jag kommer antagligen att ha kvar denna design men kanske byta ut header och andra bilder efter vilken årstid det är.
 

Project

Den 2012-10-28, kl 09:51:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Godmorgon! Satan i gatan vad kallt det är ute! Vintern är snart här, ju!
Idag har jag ett "litet" projekt att ta itu med. Bloggen. Jag har tre olika helt sjukt snygga designer som jag ska göra om till min egen stil. Det kommer att bli galet svårt att välja ut en av de, då alla är så galet snygga! Jag har i alla fall massor med inspiration som jag ska använda mig av. Jag ska ut och fota, och fota inomhus. Om allt går som jag har tänkt mig så kommer designen kanske till och med idag, annars kommer den i början på nästa vecka. Blir det som jag tänkt mig så kommer det bli så helt sjukt snyggt och bra!
Nu vet ni vad jag ska göra idag! Hoppas att ni får en fin söndag i kylan!
 

Lördagskväll

Den 2012-10-27, kl 19:47:00
Filed in | Kommentarer: 1

G-star raw

Den 2012-10-27, kl 14:26:58
Filed in Shopping&mode&outfits | Kommentarer: 0
Jag hittade mina älskade 96-jeans jag brukade ha på mig när jag gick i femman och sexan! Blev jätteglad! Dock är de nu lite stora.. (Haha logic...)

Cause you make me feel like, I've been locked out of heaven

Den 2012-10-27, kl 09:46:18
Filed in Musik | Kommentarer: 0
Är det bara hos mig denna nya låt av Bruno Mars spelas på repeat, typ? Jag har alltid varit svag för honom, han har liksom någon speciell stil på sig själv och sina låtar som drar sig mot gammal stil, enligt mig. Och vi ska inte ens tala om hans röst, underbart! Hittade den här låten här om dagen, och jag bara älskar den! Alldeles ny är den också!

Lördag morgon

Den 2012-10-27, kl 09:29:08
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Efter en jobbig vecka har jag nu äntligen HÄSTLOV! Det är så overkligt skönt! Dock har min kanin hållit mig vaken sedan sju i morse, så någon sovmorgon blev det inte riktigt.
Igår efter sista dagen på praoen åkte jag och fick mina ögonbryn klara, de är nu mörkare än tidigare, och sedan bar det av till frisören för att klippa topparna. Pizza på kvällen.
Idag ska jag bara ta det lugnt och göra det jag känner för. Jag ska städa, fixa lite småsaker som måste fixas, gå ut på en fotorunda, läsa, träna, dricka te och bara mysa. Hoppas att ni får en fin lördag!
Min fina klänning jag hade på mig på mammas kusins bröllop.

Min praovecka i bilder

Den 2012-10-27, kl 09:18:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Under den här veckan har jag och min fina bästis Jonna krattat löv, lassat löv, lagt oss ner i lövhögarna ett antal gånger, städat, provat kläder, träffat lite olika människor på stan, käkat på Subway och Mc Donalds mer än en gång, garvat osv. Vi har även hunnit med lite shopping, dans, och jag har hunnit med att träna, klippa mig och fixat ögonbrynen x2, och varit på en Here 4 U-utbildning och en väklomsgrej och demonstration på stan.
Nu väntar en lugn och skön helg som jag inte haft på länge!
Haha...

I have to focus

Den 2012-10-25, kl 20:24:05
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej! Nu återstår bara en dag av denna hemska praovecka innan ett efterlängtat höstlov! Och idag har det tydligen snöat också...
Efter praoen de flesta dagar har jag och Jonna åkt och hälsat på Thom, Oscar och David på deras prao osv. Igår och idag har det varit olika Here 4 U-saker på gång. 
Min dag idag har varit helt okej. Vi fick vara inne och städa på praon istället för att vara ute i kylan. Vi slutade tidigare, och mötte upp Thom och kollade när han, David, Ida och Oscar käkade, innan vi själva gick till Subway och hämtade käk. Efter det väntade Here 4 U-utbildning, sedan stressade jag iväg och fixade ögonbrynen, och sedan dansade jag affrodans.
Våra fina kläder...
 

I wont give up on you

Den 2012-10-22, kl 20:44:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
Oj, det var flera dagar sedan jag bloggade, jag måste bättra mig...
I lördags var jag med Marcus, vi bara snackade, garvade och tog det allmänt lugnt. Sedan mötte vi upp Jonna och Thom och käkade på birren, sedan kom pappa och hämtade oss och så trängde vi ihop oss i vårat minigym som jag fixat till sovrum och hade allmänt kul tills alla somnade. Galen och riktigt rolig kväll och natt, har garvat som fan! Dagen efter gjorde vi brunch, fattiga riddare, pankakor, sirap, nutella osv.
Idag var första dagen på praon, jag och Jonna jobbar på ett litet hotell/konferrens ställe, vi har krattat löv hela dagen, jobbigt! Efter det käkade vi på stan och tog en liten sväng i affärer med Thom, och sedan var det dans för hela slanten!
Nej, nu ska jag duscha och ta en tidig kväll, är grymt trött, har inte återhämtat mig än, sov fyra timmar "natten" till söndagen.
 

I could follow you to the beginning

Den 2012-10-20, kl 11:55:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 2
Hej! Gymmade och dansade zumba igår, sedan åkte jag hem och städade mitt rum och minigymmet och fixade sovplatser.
Åker om några minuter in till Irsta och är med Marcus. Senare möter vi upp Thom och Jonna och köper med oss pizza hem till mig och sover här. Taggad!

I've learned a lot, but love still hurts.

Den 2012-10-18, kl 17:12:50
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 3
Hej! Två prov återstår nu, så nu ska jag plugga historia och biologi, har typ panik över biologin! Tanken på att det snart är över och jag snart kan börja leva igen är vad som får mig att sitta kvar framför böckerna!
HAHAHA oj det där var ett tag sedan...
 

I don't wanna be anything other than me.

Den 2012-10-17, kl 15:38:05
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 4
Hej! Kom precis hem från skolan och ska strax börja plugga svenska och kemi. Jag ska bara fixa lite mellis, hungrig brud! Uppdateringen blir nog inte så bra förrän på fredag, när alla prov och förhör är över. Den här veckan kan man säga att vi har sex prov, varav två är stora förhör. Btw, min helg kommer bli helt sjukt jäkla grym jao!!
 

In a galexy far far away

Den 2012-10-15, kl 14:28:21
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 2
Hej! Idag var en kort skoldag. Slutade strax innan ett. Har precis käkat lunch, och ska nu gå ut och träna ca en timme innan plugga och dans. Ååhh vad jag saknat dansen, och det var bara en vecka sedan? Jag mår bra där.
Aldelles nyss.

Pluggeliplugg

Den 2012-10-13, kl 16:45:46
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
Hej! Jag vaknade redan vid halv åtta och kunde inte somna om, så jag var galen nog att börja plugga redan vid åtta och tog min första paus nu för att blogga. Jag har alltså pluggar i åtta timmar, och dagen är inte slut?! Herre Gud... Samma sak händer i morgon. Vild helg...
Bild från min Instagram. Hyffsad bok-hög eller vad säger ni?
 

Lite nytt från senaste tiden

Den 2012-10-13, kl 16:43:23
Filed in Shopping&mode&outfits | Kommentarer: 1
Brynäs tröja-pappa beställde.                                                     Bikbok 299:-
Fynd på Bikbok's rea! Runt 50-lappen!
Haha iPhone-vantar! Ett måste i vinter, kände jag! Glitter- 49:-

I'm so in love, it hurts.

Den 2012-10-13, kl 00:05:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej! Har precis krypit ner i sängen efter en jättemysig dag. Efter skolan åkte jag och Jessica ner på stan och fikade, flummade och shoppade. Sedan åkte vi till Irsta och käkade på birren (pizzerian). Sedan mötte vi upp Jonna och Thom, och drog till gården. Sedan kom Marcus, och så hämtade pappa mig vid elva. Det var riktigt länge sedan jag skrattat så mycket som ikväll. Tack för en underbar dag ni som gjorde den!
Resten av helgen kommer endast att ägnas åt plugg. Jag ska nu plugga lite svenska och kanske läsa några sidor. Godnatt! ♥
 

Svar på kommentar!

Den 2012-10-12, kl 23:59:22
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
Jag fick denna fråga i förra inlägget från anonym;
vad tråkigt det där med koftan! Vilken affärvar den ifrån?
Svar: Koftan var från H&M, och kostade 199:- . Det känns riktigt tråkigt, faktiskt, då jag kollat på just den koftan varje gång jag varit där hur länge sedan som helst, och så precis när jag till slut köper den så ska den försvinna...

Sing like if nobody could hear you

Den 2012-10-11, kl 15:29:04
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
Hej! Igår var jag och Nelly ner en sväng på stan efter skolan. Det var trevligt fram tills jag tappade min kasse med en ny kofta, så vi lekte detektiver, stalkade tre tjejer och sprang runt och letade efter min kasse. No luck.
Nu sitter jag hemma i soffan och håller på att hungrar ihjäl. Vi slutade tidigt, så jag hinner gott och väl träna innan jag pluggar.
 

9 oktober

Den 2012-10-09, kl 18:04:08
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
Hej! Förlåt för dålig uppdatering här på bloggen. Jag vet att den är tråkig, men det är så mycket i skolan, plugg hela tiden. Igår tog jag och Jonna en sväng på stan innan dansen. Grymt roligt på dansen. 
 
Idag var det orientering i skolan. Jag sprang med Jonna, Marcus och Thom. Det gick ganska bra för oss tror jag och så hade vi kul, också, trots att det var ganka segt.
Nu ska jag plugga historia. Andra världskriget, kul...
Världens bästa du! ♥

Söndag.

Den 2012-10-07, kl 13:20:44
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 3
Hej på er!
Igår stressade jag ihop en trerättersmiddag till mig och mina fina föräldrar. Jag lyckades faktiskt riktigt bra. Fyllda paprikor i ugn till förrätt, veg. lasagne till varmrätt och chokladmouse till efterrätt.
Idag har jag inte gjort mycket alls. Håller på och städar, rummet står med öppet fönster nu och vädras.
Efter lunch hoppar jag på moppen och stannar vid spåret och springer. Sedan blir resten av dagen en ta-hand-om-mig-själv-och-plugga-historia-kväll.
 

Lördag 6 oktober

Den 2012-10-06, kl 10:30:24
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
Hej på er! Jag började min dag med en ordentlig powerwalk innan frukosten. Satan vad kallt det var.
Nu har jag duschat och fixat i mig lite. Om ett tag åker vi och hämtar upp Elin och så ska vi ta en heldag på Erikslund. Vi ska bara snacka, skratta, shoppa och äta! Det var jättelänge sedan vi träffades, och vi har sagt att vi måste ses hur länge som helst nu. Ska bli jätteroligt att få träffa henne igen! ♥
 

Better

Den 2012-10-05, kl 14:39:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
Hej! Jag tog moppen in till skolan i morse, brrr vad kallt! Kunde knappt känna varken händer eller fötter. Spanskaprovet är nu avklarat! Gick ganska bra tror jag. Vi slutar tidigare på fredagar, så nu sitter jag hemma i soffan. Det är faktiskt otroligt skönt att ha moppen. Nu jag har varit hemma en stund, hade jag inte haft den skulle jag hoppa på bussen om 10 minuter, och sitta på den ett tag, och sedan gå en bit från bussen. I alla fall så ska jag nu bege mig ut på en liten fotorunda i det fina höstvädret. Sedan ska jag gå in och äta något. Städa och fixa inför i morgon ska jag också göra.
 

Orientering

Den 2012-10-04, kl 16:59:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 2
Hjälp. Riktigt jobbig dag, men ändå ganska skön på något sätt. Först lite vanliga lektioner i skolan, sedan var det orientering i Frösåker-skogen. Jag och Anna fixade alla utom en, och den hann vi inte, men vi visste var den var. Jobbigt var det, men roligt. Efter det gick (!!) jag hem med tung väska och allt, ca 3 km, så jag har väckt min kropp ordentligt från vilan. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan plugga spanska. Jag fryyyser, är alldeles blöt!

Jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Den 2012-10-03, kl 18:05:07
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
Hej! Idag har jag varit lite halvt deppig, men mina fina vänner får mig att må bättre! Haha jag la mig på en bänk i skolan och höll på att somna...
Spanska plugg idag, också i alla fall. Oväntat? Samma sak i morgon också, sedan är den efterlängtade helgen här! Ska bli så stört skönt och härligt!
Jag behöver nya bilder att bjussa på!

JAG VILL TRÄNA!

Den 2012-10-02, kl 18:08:58
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Men så ska jag ju vara förkyld så... Ja, nu är i alla fall oktober här, och jag älskar det! Älskar verkligen hösten!
Idag hade vi två prov, och nu sitter jag hemma och pluggar spanska provet som är på fredag. Sedan ska jag börja leva igen. Jag bor ju typ i mina skolböcker nu för tiden. Vill bara att det ska bli fredag så att allt är över. Skönt!
 
 

It's tearing me up inside. I wish I could tell your mind what to think and do.

Den 2012-10-01, kl 07:52:57
Filed in Tankar&bilder | Kommentarer: 0
 

IT FUCKING HURTS.

Den 2012-10-01, kl 07:51:00
Filed in Tankar&bilder | Kommentarer: 0
Det är bara att se glad ut.

Are we humans or are we aliens?

Den 2012-10-01, kl 07:49:28
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Godmorgon! Jag sitter i skolan, trota att det är ungefär en halvtimme kvar tills vi börjar. Efter skolan ska jag till tandläkaren, sedan va med Jonna och bara kolla på dansen idag, då jag är förkyld.