Killer queen

Den 2013-04-24, kl 21:35:36
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej! Har som vanligt varit ute i sista sekund. Jag åker till Turkiet inatt och började packa för några timmar sedan. Jag kom även på att jag måste göra en helt ny koreografi till en ny låt som jag också blev tvungen att syssla med nu på kvällen.
Är i alla fall väldigt taggad för en vecka i värmen med dans, sol, bad, mat och shopping! Ska bli så himla skönt!
Jag hoppas att jag kommer att kunna blogga något där nere, annars kommer bloggen att stå tom, tyvärr...
Nu ska jag strax sova. Klockan ringer klockan två inatt. Godnatt och ha det bra!♥
 

Fuck off

Den 2013-04-23, kl 14:01:12
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
Sitter just nu i skolan och är på allmänt dåligt humör. Mänskligheten är fan kaos.
Jag har en lång lektion kvar innan jag äntligen åker hem! Då väntar massa plugg och packning! Jag ska försöka hinna och orka dra ut och springa ikväll också. Behöver rensa tankarna.
Work that fakesmile daily!

For real this time

Den 2013-04-22, kl 21:20:12
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Go' kväll gott folk! Jag ligger nyduschad i sängen i mitt framtida rum, haha. Spenderade eftermiddagen med Marcus, Jonna och Thom. Sedan åkte jag in till stan och terapishoppade innan dansen, haha. Jag fick med mig lite smågrejor, bl.a en ny fin plånbok!
I morgon ska jag hem direkt efter skolan för att plugga och packa! Godnatt!

It's all I'm asking for

Den 2013-04-21, kl 22:15:40
Filed in Frida, Tankar&bilder, Vardag&allmänt | Kommentarer: 0

Sweet nothing

Den 2013-04-21, kl 22:12:00
Filed in Frida, Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej! Har haft en jätemysig helg med Elin! Igår kväll hade vi fetaste tjejkvällen, så himla mysigt! Idag har vi varit ute och fotat och bara tagit det lugnt.
Jag har under helgen funderat på mitt framtida rum. Jag ska flytta till ett annat hus på tomten, det är egentligen en gäststuga från början. Jag ska i alla fall få inreda här inne så som jag vill ha det, och sedan ska jag få flytta ut hit. Nu ska jag sova här ute några nätter innan jag bestämmer mig helt. Men jag känner mig ganska säker, så jag har kollat in en ny garerob och sånt. Så himla roligt!
Nu ska jag sova, skola i morgon! Godnatt!♥

Let's shake hands like the good girls and boys would

Den 2013-04-20, kl 14:11:53
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej babes! Klockan sju i morse drog jag ut och sprang i solen! Det var faktiskt riktigt skönt! Bra start på dagen! Förutom det har jag städat och lyssnat på musik. Det ska jag fortsätta med och så ska jag försöka hinna med att plugga lite. Om ett tag kommer min saknade Elin hit! Vi ska ha världens tjejkväll! 
Hoppas att ni får en fin dag!♥
 

By myself

Den 2013-04-19, kl 07:55:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Godmorgon! Sitter just ni i skolan, har språk som första lektion. Igår eftermiddag gick mest åt till att plugga. Idag slutar jag tidigare så jag ska GÅ till jobbet igen. Där kör jag en stund i gymmet innan jag har zumbapass klockan 17.
                           

Running the streets

Den 2013-04-17, kl 20:11:45
Filed in | Kommentarer: 0


You got me begging

Den 2013-04-17, kl 16:59:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
         
         
Hej! Satan i gatan vad ont jag har i mina ben och armar efter gårdagens boxpass+massa dans! Puh! Jag höll zumbapass för niorna på skolan idag, och det var väldigt mycket vilja jag dansade på emellanåt.
Annars då? Båda nationella proven i geografi är gjorda, vilket känns skönt! Ska nu ta fram ett stort glas juice och göra historia uppgifter.

16 april

Den 2013-04-16, kl 07:39:51
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Godmorgon!
Om en stund åker jag till skolan och taggar till nationella proven i so-geografi... Det kan gå som det går...
I söndags hade jag ingen energi till något, därför bloggade jag inte ordentligt, men på slutet av dagen drog jag ut på en ordentlig joggingtur.
Igår var första dagen i skolan på ca 3 veckor. Det var lite jobbigt, men what you gonna do? Efter skolan umgicks jag med bästis innan dansen. Efter dansen kom jag svettig till ett 50års-kalas, och sedan hem och duscha.
Idag tar jag bussen och kör i gymmet ett tag efter skolan!
Längtar tillbaka!♥

Dresses

Den 2013-04-14, kl 19:14:00
Filed in Shopping&mode&outfits, Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
Två nya klänningar från en liten butik i Tyskland. Det var 70% på dem båda, så jag fick de får löjligt billiga priser. Jag tror ingen av de kostade över hundralappen. De tänker jag definitivt ha med mig till Turkiet som jag nyss insåg att jag åker till nästa torsdag!

Gentleman

Den 2013-04-14, kl 13:41:28
Filed in Musik, Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hittade denna nya av PSY. Den toppar inte Gangman Style, men den var ändå ganska skön. Även om det inte är min musiksmak kan jag ändå sitta och lyssna på sånt här ibland, haha PSY har verkligen sin egna lilla stil.

Den 2013-04-13, kl 18:41:00
Filed in Shopping&mode&outfits, Vardag&allmänt | Kommentarer: 1
 

Germany 2013

Den 2013-04-13, kl 15:30:53
Filed in Frida, Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Har haft en GRYM vecka i Tyskland tillsammans med härliga svenska polare och även tyska! Har bott hos en underbar tjej, Laura, en äkta vän för livet! Vi kom otroligt bra överrens trots att vi bara kunde prata engelska och vi inte hade träffats förut.
Under veckan har jag besökt Berlin, Magdenburg och Dresden. Vi bodde i staden Schönenbeck. Igår på avslutningskvällen lyckades jag även tappa mobilen i toaletten, klant som jag är...
Men nu ska jag packa upp det sista och ta en lååång dusch och en lugn och skön kväll!

Germany

Den 2013-04-06, kl 22:08:26
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Hej mina fina!
Jag sitter just nu och skriver med den tyska tjejen jag ska bo hos hela nästa vecka; Laura, så himla mysig tjej!
Jag har idag varit nere och gjort stan en snabbis och sedan PACKAT! Nu tror jag att allt är någorlunda förberett inför Tyskland i morse! Planet går inte förrän på förmiddagen, men våran buss från Västerås går tidigt, så väckarklockan ringer strax före fem i morgon bitti!

Lately

Den 2013-04-06, kl 21:13:04
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Bild nr 1: (Sälen) Backarna på kvällen, det gick inte att fånga på bild hur fins det var! Bild nr 2: Alla huvudbyggnader.
Bild nr 3: Redo för längdskidor! Bild nr 4: Helt okej utsikt från balkongen!
Bild nr 5: Haha Marcus och Thom! Bild nr 6: Dålig, slarvig och tråkig bild på vad jag fick med mig hem från stan, riktigt nöjd!

6 april

Den 2013-04-06, kl 09:00:00
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Godmorgon!
Jag spenderade min dag hemma hos farmor och farfar igår förmiddag. De bjöd på oxfilé till LUNCH, haha underbart! Efter lunch skjutade de ner mig på stan där jag mötte upp Jonna, och senare Thom. Jag växlade pengar, köpte ny bikiniöverdel och lite annat smått.
Klockan 17 var det dags för mig att hålla mitt första zumbapass för kunder! Gissa om jag var nervös innan? Inte nog med att det liksom var första passet, utan bussarna gick inte som de skulle, bussbiljetterna funkade inte, min mobil dog osv, haha men det löste sig till slut, och jag kom inspringandes i salen med andan i halsen, haha... Men passet gick jättebra! Jag kan inte fatta att jag JOBBAR med dans. Jag skulle lätt kunna betala för att få göra det här, men jag FÅR betalt för det! Helt sjukt!
Om en stund åker jag ner på stan med mor och far min. Jag vill få tag i ett par nya jeans och lite annat, och så måste vi fixa lite smågrejor inför min Tyskland-resa i morgon...

What I don't tell

Den 2013-04-04, kl 09:33:28
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Godmorgon!
Jonna, Thom och Marcus drog hem igår kväll, och då satte jag igång med all städning. Har haft tre grymma dagar, men nu väntar massor med jobb. På fredag ska jag hålla i mitt första zumbapass för KUNDER. Gaaah gissa om jag är rädd/nervös?! Idag blir en hemmadag med massor av dans kan jag lova! Jag måste fixa det sista i passet och fixa med lite andra småsaker.
Ha en fin dag! ♥
 

One way or another

Den 2013-04-02, kl 15:16:27
Filed in | Kommentarer: 0

Hej!
Jag sitter just nu ensam utanför Ica maxi och väntar på bussen, så jag passar på att skriva ett inlägg från mobilen. Jag har köpt lite grönsaksdipp och grejer till ikväll.
Jag, Jonna, Thom och Marcus åkte in och såg på bio igår på kvällen innan vi åkte tillbaka till Irsta och sov hemma hos Thom.
Idag ska vi alla sova hemma hos mig, och det är därför jag handlat lite.
I morgon ska jag förhoppningsvis träffa min saknade vän Elin också!
Men ha det så bra tills dess! Ciao!


HEALTHYANDHAPPYLIFESTYLE.BLOGG.SE

Den 2013-04-01, kl 11:36:27
Filed in Frida, Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
NU får ni även börja klicka in på min ganska nystartade träningsblogg!
Där kommer det finnas allt från recept, träningstips, min framgång, motivation, träningsmode, musik osv osv osv.
Jag skriver både på engelska och svenska där, eftersom att jag även kommer att ha läsare från andra länder från mitt hälso-instagramkonto.
Jag satsar på HÄLSOSAM, inte SMAL.
Länken kommer från och med även att finnas i länkar i menyn!

April

Den 2013-04-01, kl 11:08:49
Filed in Vardag&allmänt | Kommentarer: 0
Godmorgon!
Det är april. Snön borde vara borta och man borde kunna gå runt i endast en tjocktröja och jeans?!
Jag ligger och segar i sängen. Ska strax gå upp och fixa mig lite. Efter lunch åker jag som sagt ner på stan med bästis, och sover i Irsta. Vi hörs mer i morgon!